Gizlilik Politikası

Giriiş

Bu internet sitesinin ve bahsi geçen açıklamanın sahibi “Group-GA” isimli şirkettir. Şirketin vatandaş web sitelerinin kullanıcıları veya ziyaretçileri “Müşteri” olarak anılır, Şirketimizden sipariş veya ürün verirlerse işbirliği yaparlar. Bu gizlilik beyanı, Şirket tarafından hizmet verilen müşteriler ve zenginler ile ilgilidir.

G.E.MH.:149286806000

Şirket, Veri İşleme ve İletişim Gizlilik Politikası da dahil olmak üzere belirli bir güvenlik politikasına sıkı sıkıya bağlıdır. Şirket, Müşteri’nin iletişimlerinin gizliliğini sağlamak ve Şirket’e beyan etmiş olduğu Kişisel Verileri korumak için ilgili güncel mevzuat, ADAE Düzenlemeleri ve Gizliliğin Siyasi Güvencesi gereği tüm uygun teknik ve organizasyonel önlemleri almaktadır. bağlı olduğu İletişim (Güvenlik Politikası).Şirket, ağlar aracılığıyla iletilen verilerin güvenliğini, ilgili kurumsal ve/veya düzenleyici çerçeve tarafından dayatılan güvenlik koruma önlemleri alınmadığı ölçüde garanti etmez.

Bir ziyaretçi / kullanıcı, bu bölümde sağlanan kişisel veri işleme şartlarını kabul etmiyorsa, bu web sitesinin hizmetlerini kullanmamalı ve (varsa) bizde tuttuğu hesabı silmemelidir.

İlgili Mevzuat

Güncellenen iletişim bilgilerinin toplanması, saklanması ve bakımı, yalnızca sunulan bilgilerin doğrulanması, hizmetlerin işleyişinin sağlanması ve Şirket müşterilerine hizmet verilmesi amacıyla, şirketin çalışma düzenlemeleri ve güvenlik verileri ile sözleşmeye dayalı ve yasal çerçevede yapılır. müşterilerine hizmet yetenekleri sağlama yükümlülüğüdür. Şirket, web sitesi oluşturma ve teknik destek hizmetleri vermektedir.

Şirketin Güvenlik Politikası aşağıdakilere dayanmaktadır:

Kişisel Verilerin Korunması ve İletişimlerin Gizliliğinin Sağlanmasına İlişkin Ulusal Kanunun bugün geçerli olduğu şekliyle ilgili hükümlerini,

A.D.A.E. İletişimlerinin Gizliliğinin Sağlanmasına İlişkin Yönetmelik Resmi Gazeteler 87 & 88/26-1-2005’te yayınlandığı ve yürürlükte olduğu gibi, P.D. 47/2005),

Topluluk Hukukunun ilgili hükümleri (Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliği/GDPR) 2016/6.

İlgili metinler ayrıca yetkili denetim/denetim Otoritelerinin, yani Veri Koruma Otoritesinin (DPA, www.dpa.gr), İletişim Gizliliği Otoritesinin (A.D.A.E., www .adae.gr) ve Ulusal Otoritenin ilgili web sitelerinde de kamuya açıktır. Telekomünikasyon ve Posta Komisyonu (E.E.T.T., www.eett.gr). Her durumda, şirketimizin iletişimlerinin gizlilik politikası yukarıdaki hükümlere göre oluşturulmakta ve ilgili teknoloji ve mevzuata bağlı olarak periyodik olarak güncellenmektedir.

https://www.groupateio web sitesinin hizmetlerinde vatandaşlar ve kayıtlı üyeler

  • Yunan hukukunun (uygulanabildiği üzere 2472/1999 sayılı “kişisel verilerin korunmasına ilişkin”, 2774/1999 sayılı “telekomünikasyon sektöründe kişisel verilerin korunmasına ilişkin Kanun”, Kişisel Veriler Komisyonu Başkanı’nın kararlarıyla uygulanan 2472/1997 sayılı Kanun, Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri 207/1998 ve 79/2000 ve 2819/2000 Kanunun 8. maddesi).
  • ve Avrupa hukuku: 95/46/EC – 97/66/EC direktifleri ve Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliği/GDPR: EU 2016/679), kişisel verilerin bu bildirimde açıklananlara uygun olarak işlenmesini kabul eder ve kabul eder.

Topladığımız verilerle ilgili bilgiler

Topladığımız veriler

https://www.group-ga.com’u ziyaret eden herhangi bir internet kullanıcısının, web sitesini kullanmak için kişisel bilgilerini vermesi gerekmemektedir.

Ziyaretçi, Şirketin iletişim formunu doldurmak isterse,

  • Adı ve soyadı
  • İsim Kuruluş (tüzel kişiliği temsil ediyorsa)
  • Kuruluşun ikamet ettiği şehir veya merkezi
  • Sabit hat ve/veya cep telefonu
  • e-posta adresi

İletişim formunu veya bir e-posta bağlantısını kullanarak bizimle iletişime geçememeniz durumunda, sağladığınız verilerin hiçbiri bu web sitesinde saklanmayacak veya üçüncü taraf veri işlemcisine aktarılmayacak veya işlenmeyecektir.

Ziyaretçinin blogumuzdaki isteği hakkında yorum yapmaması halinde, kendisinden aşağıdakileri belirtmesi istenecektir: Bu web sitesinin veri tabanında saklanacak olan adı ve e-posta adresi, bilgisayarınızın IP adresi, saat ve zaman ile birlikte. yorumu gönderdiğiniz zaman. Bu yetki bilgisi, yalnızca sizi ilgili blog gönderisinin yorumlar bölümüne katkıda bulunan biri olarak tanımlamak içindir ve aşağıda ayrıntıları verilen işlemcilerden hiçbirine aktarılmaz. Genel görünüm sitesinde yalnızca adınız görünecektir.

Yorumunuz ve bu siteye bağlanan ilgili kişisel verileriniz, siz 1.) yorumu kaldırana veya 2.) blog gönderisini kaldırana kadar. Yorumunuzu ve ilgili kişisel verilerinizi silmek isterseniz, lütfen yorum yaptığınız e-posta adresini kullanarak [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin.

Ziyaretçi, Şirketin hizmetlerini almak isterse, beyan etmesi istenecektir.

  • Adı ve soyadı
  • İsim Kuruluş (tüzel kişiliği temsil ediyorsa)
  • KDV numarası, DOU ve mesleki faaliyet (serbest meslek sahibi ise veya tüzel kişiyi temsil ediyorsa)
  • Genel merkezi veya kuruluşun genel merkezinin adresi
  • Sabit hat ve/veya cep telefonu
  • e-posta adresi

Şirket, veri sahibinin açık bilgi ve rızasını aldıktan sonra elde ettiği kişisel verileri belirli bir amaç için, belirli bir süre ve güvenlikle kayıt altında tutabilir ve işleyebilir.

Veri toplamanın amacı

Şirkete beyan edilen veriler, gerekli verilerle sınırlıdır ve yalnızca Müşteri tarafından beyan edilen amaçlarla sınırlıdır, örneğin:

Bizden talep ettiğiniz hizmetlerin sağlanması, örneğin; e-posta bildirim servisimize abone olmak için.

Verilerinizle ilgili sorularınıza internet üzerinden (e-posta veya webstation.gr’deki iletişim formu) yanıt almak veya internet üzerinden (e-posta veya webstation.gr’deki iletişim formu) taleplerinizi işleme almak.

Hizmetlerimizin sağlanması ve kişiselleştirilmesi.

Servis dosyalarının yönetimi.

Müşteri, Şirket’e internet üzerinden bir soru veya talep (e-posta veya webstation.gr üzerinden bir iletişim) gönderdiğinde, derhal bilgilendirilir ve verdiği aksine bilgilerin Şirket tarafından elektronik olarak yanıt vermek için kullanıldığına dair onayı istenir. sorusuna.

Veri saklama süresi

Kişisel bilgiler, Müşteri’nin Şirket’in herhangi bir hizmetinde kayıtlı olduğu sürece güvenli bir şekilde saklanır ve Şirket ile olan iş ilişkisinin herhangi bir şekilde sona ermesinden veya müşteri tarafından talep edilmesinden sonra silinir.

Kişisel verilerin ifşası

Şirket, https://www.group-ga.com web sitesinin işleyişi çerçevesinde, bu web sitesi aracılığıyla toplanan her türlü verinin kesinlikle gizli olduğunu ve satılmayacağını, kiralanmayacağını açıkça beyan eder. , transfer edildi. veya müşterinin alacağı hizmetin sağlanması için kesinlikle gerekli olduğu durumlarda, asgari düzeyde olanlar hariç olmak üzere, herhangi bir nedenle üçüncü bir tarafa ve herhangi bir nedenle ifşa edilir:

Alan adlarını kaydetmek için: Veritabanlarını korumak için Alan Adı Kayıtlarına (mad.

Web barındırma için: Hiçbir üçüncü taraf kuruluşta, çok nadiren teknik bir üçüncü taraf (örn. Plesk, Virtuozzo) üçüncü taraf programlarıyla ilgili sorunları çözmek için zaman kısıtlamalı ve erişim kontrollü olabilir.

Defterlerimizin muhafazası ve ilgili yerlerin girişleri için muhasebe dairesinde

Adli veya kovuşturma emri veya bir polis makamının yürütme talebinin ardından

Şirketin halka açık bir e-posta adresi listesi veya müşterilerinin diğer detayları bulunmamaktadır.

Bir kişi Şirket ile e-posta yoluyla iletişime geçtiğinde, talebin/sorgulamanın niteliğine, talep edilen bilgilerin türü ve kapsamına bağlı olarak, Şirketin yetkili temsilcisi öncelikle göndericinin e-posta adresinin iletişim için yetkili olup olmadığını kontrol edecektir. yanıtlar veya bilgiler veya Şirket tarafından bir görevin yerine getirilmesini talep etme) ve her halükarda kendisine yalnızca e-posta adresinin bağlı olduğu müşteriyi ilgilendiren bilgileri verir.

Şirket, e-posta, telefon ve canlı sohbet yoluyla bilgi (ve özellikle kişisel veriler) sağlamamakta, müşteri daha önceden tanımlanmış olsa dahi bilgileri https://www. webstation.gr.

Şirket, müşterilerinden gelen talepleri ve hizmetleri aracılığıyla gönderilen elektronik postaları gizli kabul eder ve içeriklerini, durum böyle olduğu sürece veya içeriğin uygun olmadığı durumlarda, doğrudan ilgili alıcıya ve hukuka aktarmaz. mesajın kendisini etkileyen veya yasa dışı eylemlere bağlı olduğu düşünülmektedir.

Bir Müşteri veya kullanıcı yanlış bir e-posta adresi verirse veya çevrimiçi bilgi gönderirken başka birinin kimliğine bürünmeye çalışırsa, herhangi bir yasal soruşturmanın parçası olan tüm bilgiler – ayrıca kullanıcının IP adresi – emredilebilir.

Şirket çalışanları herhangi bir çevrimiçi mağazayı düzenleyebilir.Bir Müşteri, Şirket’ten aldığı hizmetlerle ilgili herhangi bir konuda (örneğin, web sitesinin işletilmesi) Şirket çalışanından kendisine yardım etmesini isterse, temsilci kısmen veya tamamen erişebilir. tüm (belirlenmesine bağlı olarak) taleple ilgili teknik ve çevrimiçi bilgi yelpazesi t.

Rıza ve veri sahibi hakları

Veri işleme için konu onayı

group-ga.com web sitesinde kişisel verilerin konusunun rızası, GKPD (EU GDPR) uyarınca işlemenin yasal dayanaklarından biridir ve Şirket, aşağıdaki gerekli özelliklere sahiptir:

  • İlişkisiz: izin talepleri diğer hüküm ve koşullardan ayrıdır. Onay, hariç tutulmadığı sürece bir hizmete abone olmak için bir koşul değildir.
  • Etkin onay: Önceden doldurulmuş onay kutuları değil, geçersiz onay kutuları veya benzer etkin katılım yöntemleri (örn. tercihe dayalı ikili seçim) kullanıyoruz.
  • Çok spesifik: dağıtımlarda ayrı olarak toplanacak ayrıntılı seçenekler sunuyoruz
  • Nominal: Kuruluşumuzu ve üçüncü şahısları (kimin için çalıştığınız) adlandırırız
  • Geri çekmesi kolay: Kullanıcılarımıza, onaylarını başka bir zamanda geri çekme hakkına sahip olduklarını ve bunun nasıl yapılacağını anlatarak, basit ve etkili onay ve geri çekme mekanizmaları ile geri çekmeyi ve onay vermeyi bir o kadar kolay hale getiriyoruz.
  • Dengeli: Kişi ile Şirket arasındaki ilişkide denge eksikliği yoktur ve her ikisinin de (sırasıyla hizmet alma ve kullanma ve hizmet sunma) amacını gerçekleştirmek için hakları en üst düzeyde korunur ve sağlanır.

GDPR tarafından korunan öznenin tüm yasal haklarını biliyoruz ve açıkça koruyoruz:

  • Verilere erişim hakkı sağlıyoruz
  • Verileri düzeltme hakkını sağlıyoruz
  • Verileri silme hakkını sağlıyoruz
  • Veri işlemeyi kısıtlama hakkını sağlıyoruz
  • Düzeltmeyi veya silmeyi veya işlemenin kısıtlanmasını, meydana gelirse ve ne zaman olursa olsun bildiririz.
  • Yapılandırılmış, uyumlu ve makine tarafından okunabilir bir formatta veri taşınabilirliği sağlıyoruz.
  • Veri işlemeye itiraz etme hakkı sağlıyoruz.

Şirketin kişisel verilerinizin yönetimi veya korunması hakkında herhangi bir sorunuz, yorumunuz veya şikayetiniz varsa veya kişisel verilerinizi değiştirmek veya kişisel verilerinizi veri sahibi olarak kullanmak isterseniz, lütfen [email protected] adresinden bizimle iletişime geçin.

Deneklerin taleplerine öngörülen zaman çerçevesi içinde cevap veriyoruz.

Veri koruması için güvenlik önlemleri

Kişisel verileri nasıl koruyoruz

Veri koruma tasarımı, müşterilerden verilerin toplanması, verilerin saklanması, müşteriler tarafından talep edilen verilerin iletilmesi ve verilerinin çalışanları tarafından görevlerini yerine getirirken ve yalnızca Şirket tarafından sağlanan koşullar altında yönetimi ile ilgilidir.

Şirketin altyapısında kayıtlı ve barındırılan tüm veriler, mümkün olan en güçlü güvenlik önlemleri ile korunan web sitesinin sunucusunda saklanır. Daha spesifik olarak:

  • Ofislerimize ve bilgisayarlarımıza erişim, iş arkadaşlarımızla sınırlıdır
  • Her kullanıcının Şirket sistemlerine erişiminin derecelendirilmesi, Roriani’ye dayanmaktadır.
  • Çalışanların web sitelerine, yerel olarak yüklenen uygulamalara ve yönetim hizmetlerine ve sunucularına erişmek için kullandıkları parolalar, şifreleme yoluyla güvenli bir şekilde saklanır ve bunlara erişilir.

Ofislerimizdeki bilgisayarlar, 5 dakika boyunca herhangi bir işlem yapılmadığında (örneğin operatörünün yokluğunda) bilgisayarı kilitleyecek ve kullanıcı şifresini soracak şekilde ayarlanmıştır.

Genel olarak virüs, fidye yazılım ve kötü amaçlı yazılım gibi tehditlere karşı korunmak için tüm bilgisayarlarımıza her zaman geçerli ve güncel olan antivirüs programı yüklü olup, sadece yasal olarak edinilmiş veya açık kaynaklı yazılımları (Windows, Linux vb.) kullanıyoruz. ).

Şirket çalışanlarının belirli bir alt kümesi, müşterilerimizin verilerine (ve yalnızca destek amacıyla) kesinlikle gerekli görülen her yerde ve ölçüde/ölçüde erişebilir.

Tüm çalışanlar güvenlik bilinci konusunda bilgilendirildi ve güvenliğiniz ve güvenliğiniz konusunda endişeli.

Group-ga.com idari web sitemizdeki kullanıcıların şifreleri şifreli olarak saklanır.

En son (ve kararlı) yazılım güncellemelerinin ve özellikle güvenlik güncellemelerinin, hizmet paketlerinin ve düzeltmelerin yayınlanır yayınlanmaz düzenli olarak uygulanması, tüm BT sistemimizin (ofis bilgisayarları ve sunucuları) bir güvenlik koşulu olarak görülmektedir.

Hizmetlerimizin işleyişinin izlenmesi (izlenmesi) ve kötü niyetli eylemlerin gerçek zamanlı (gerçek zamanlı) olarak algılanması, ağımız üzerinde barındırılan sunuculara önlem almamız ve bunlara yanıt vermemiz için bir katalizördür.

Web sitesi sunucusu ve sağlayıcının ağı aşağıdaki güvenlik önlemleri ile korunmaktadır.

  • üç farklı güvenlik duvarı ile DDOS saldırılarına karşı koruma
  • bilgisayar korsanlarından koruma, web sitelerine erişmeye çalışan botlar
  • Spam, virüs ve kimlik avı e-postalarının yayılmasına karşı koruma
  • kurulu hesaplardaki güvenlik açıklarının otomatik olarak kurtarılması (ör. WordPress, Joomla, vb.)
  • diğer barındırma sitelerinden kötü amaçlı yazılımları otomatik olarak kontrol edin ve kaldırın;
  • virüslü/savunmasız web uygulamalarını devre dışı bırakma ve yükseltme ve doğrulama için güncelleme

Web sitesinin sunucusunda, bağlantı doğrulama hatalarını (başarısız bağlantılar) kontrol eden ve bağlantı denemelerinin yapıldığı IP adreslerini geçici veya kalıcı olarak engelleyen işlemler sürekli olarak (24 saat esasına göre) otomatik olarak yürütülür.

Web sitesi sunucusunda, herhangi bir ani arızadan sonra bunları geri yüklemek için PC verilerinin planlı ve sistematik yedeklemesini temizleyin. Planlanmış ve düzenli yedeklemelere ek olarak, büyük bir yükseltme veya veri geçişi başlamadan hemen önce bir acil durum kopyası (anlık görüntü) alınır.

Web sitemizin sunucusu günlük ve haftalık olarak yedeklenmekte ve sunucu ile yedekleme sistemi arasında ayrılan veriler gönderildiğinde şifrelenmektedir.

Kişisel veri ihlaliyle başa çıkmak

Sanata göre. (EU) 2016/679 sayılı Tüzüğün 33’ü uyarınca, Şirket, olayla ilgili kişilerin hak ve özgürlüklerini riske atabilecek bir kişisel veri ihlali olayının meydana gelmesi durumunda, söz konusu olayı Koruma Makamına bildirecektir. . Kişisel veri.

Bu bildirim, Otoritenin, ilgili bir dizi bilgiyi (olayın niteliği/kapsamı, etkilenen kişi kategorileri, nedeni ve sonuçları, bununla başa çıkmak için alınan önlemler vb.) ..). Ancak, ilgili bilgilerin tümü, bildirimin sunulduğu tarihte mevcut olmasa bile, ilk olarak sunulacak ve gelecekte gereksiz gecikme olmaksızın güncellenerek (ek bir bildirim gönderilerek) takip edilecektir.

  • Çerezler ve pazarlama politikası
  • group-ga.com üzerinde siyasi çerezler

Kullanıcının Şirket internet sitesini ziyareti sırasında gördüğü sayfalar ve içerdikleri çerezler cihazına “yüklenir” (indirilir). Çerezler, Şirketin sunucusunun kullanıcının bilgisayarını tanıdığı benzersiz bir tanımlama koduna sahip metin dosyalarıdır (metin dosyaları). Çerezler, yalnızca web sitesinin söz konusu bilgisayarın programlandığı ve ne kadar süreyle programlandığı alanlarını kaydeder ve Birinci taraf çerezleri olarak adlandırılır ve oturum ve kalıcı çerezleri içerir:

  • Ziyaret çerezleri (oturum çerezleri), yani yalnızca ziyaretiniz sırasında cihazınızın tarayıcısının çerez dosyasında kalan ve tarayıcıyı kapattığınızda silinen geçici çerezler. Bunlar, çerezin süresi dolana kadar (şehirler için tarayıcıdan silinene kadar ve oturum açmış kullanıcılar için iki saat) ziyaretçiler (misafir alışveriş sepeti) ve oturum açmış müşteriler içindir (oturumlarını açık tutmak için).
  • Tarayıcı kapatıldıktan sonra bile cihazınızın tarayıcısının çerez dosyasında kalan, bazen bir yıl veya daha uzun süre (tam kalma süresi her bir çerezin kullanım ömrüne bağlıdır) çerez kullanıcının cihazından silinene kadar kalan kalıcı çerezler. Kullanıcının adını ve konum tercihlerini hatırlamak için kalıcı çerezler

Kullanıcı herhangi bir zamanda bilgisayarını çerezlerin varlığını kabul edecek, bir çerez yayınlandığında bilgilendirilecek veya çerezlerin kurulumunu reddedecek şekilde yapılandırma olanağına sahiptir. Kullanıcının tarayıcısını (tarayıcı: Firefox, Chrome, Opera, Safari vb.) çerezleri reddedecek şekilde yapılandırması durumunda, formlardan birini doldurana kadar Şirketin web sitesinde anonim olarak tanımlanabilir; bu durumda, kabullenmeleri zorunludur.

Tarayıcılar ve cihazlar için çerez ayarları

Çerezlerinizi yönetmek için lütfen aşağıdaki listeden tarayıcınızı sırasıyla seçiniz.

  • Internet Explorer, Chrome, Safari, Firefox, Opera
  • Mobil cihazlar: Android, Safari, Windows Phone

Politika Görüntülü reklamcılık, yeniden pazarlama ve Google analizi

Görüntülü Reklamcılık uyguladık ve kullanıyoruz. Uyguladığımız Google Analytics özellikleri, Görüntülü Reklamcılığı temel alır (ör. yeniden pazarlama). Ziyaretçiler, Reklam Tercihleri ​​Yöneticisi’ni kullanarak görüntülü reklamlar için Google Analytics’i devre dışı bırakabilir ve Google Görüntülü Reklam Ağı reklamlarını kişiselleştirebilir.

İşletmemizin çevrimiçi reklamını yapmak için Google Analytics ile Yeniden Pazarlamayı kullanıyoruz.

Google dahil güvenilir görünen üçüncü taraf satıcılar kullanıyoruz Biz ve Google dahil üçüncü taraf satıcılar birinci taraf çerezleri (Google Analytics çerezi gibi) ve üçüncü taraf çerezleri (ör. DoubleClick çerezi), bir kişinin web sitemizi geçmiş ziyaretlerine dayalı olarak reklamları güncellemek, optimize etmek ve sunmak için paralel olarak.

Reklam stratejilerinden herhangi birine katılmıyorsanız, lütfen Google Analytics devre dışı bırakma tarayıcı aracıyla hizmeti reddetme seçeneğini kullanın.

Google Analytics’te ziyaretçilerimizin IP adreslerinin değişken anonimleştirilmesi kullanıldı, bu sayede bir kişinin belirli bir IP adresi ile ilişkilendirilme olasılığı kalmaması için son haneler gizlendi.

Google Analytics’te ziyaretçilerimizin IP adreslerinin değişken anonimleştirilmesi kullanılmaktadır, bu nedenle belirli bir IP adresi ile bir kişinin ilişkilendirilme olasılığı olmaması için son rakamlar gizlenmektedir.

GA, coğrafi konumunuz, cihazınız, web tarayıcınız ve işletim sisteminiz gibi verileri kaydetse de, bu bilgilerin hiçbiri sizi bizim için kişisel olarak tanımlanabilir yapmaz. GA ayrıca bilgisayarınızın sizi tanımlamak için kullanılabilecek IP adresini de kaydeder, ancak Google bize buna erişim izni vermez. Google, üçüncü taraf bir veri işlemcisidir.

Google, tarayıcınızdaki çerezleri devre dışı bırakmak, GA’nın bu web sitesindeki sayfaları ziyaretinizin herhangi bir bölümünü izlemesini engeller.

Çerezleri isteklerinize göre kontrol edebilir ve/veya silebilirsiniz. Ayrıntılar burada bulunabilir: aboutcookies.org. Bilgisayarınızda bulunan tüm çerezleri silebilir ve çoğu tarayıcıyı çerez yüklemeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Ancak bu durumda, bir web sitesini her ziyaret ettiğinizde belirli tercihleri ​​kendiniz ayarlayamazsınız ve bazı hizmetler çalışmayabilir.

Google Analytics çerezleri

Google Analytics hizmet çerezleri, site topluluklarımızın nasıl olduğu hakkında anonim bilgiler toplamak için kullandığımız performans analizi/kayıt çerezleridir. Bu çerezler bize sitede kaç kişinin bulunduğunu, erişim zamanını ve süresini söyleyebilir ve ayrıca ziyaretçilerin sitenin farklı bölümlerinde nasıl gezindiği hakkında bilgi verebilir. Bu bilgiler, web sitesinin çalışma şeklini iyileştirmemize yardımcı olur. Anonim bilgilerdir ve kişisel veri içermez.

Google Analytics çerezleri tarafından konumumuz hakkında toplanan bilgiler, Google’ın gizlilik politikasına uygun olarak Google sunucularına aktarılır ve burada saklanır.

Google Analytics hizmetiyle ilgili daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayın.

Buraya tıklayarak Google Analytics tarafından izlemeyi devre dışı bırakabilirsiniz.

Bu tanımlama bilgilerini devre dışı bırakırsanız, web sitesini kullanımınız sayılmaz ve web sitesi aracılığıyla sunduğumuz hizmetleri iyileştirmek için topladığımız istatistiklerde kullanılmazlar. Web sitesi çalışması etkilenmeyecektir.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)

Mataritos matarisi matariiv web sitesini takip ederseniz, bu sağlayıcılar cihazınıza çerez yerleştirebilir.

Çerezleri devre dışı bırakırsanız, gömülü web sitelerini göremeyebilirsiniz.

Sosyal ağlardan gelen çerezler

Üçüncü taraf sosyal ağlar, cihazınıza tanımlama bilgileri yerleştirebilir ve “Paylaş” başlıklı gömülü düğmelerden birine tıklayarak onlarla web sitemizden materyal aktarabilirsiniz.

Lütfen Şirketin web sitesinin https://www.group-ga.com diğer web sitelerine bağlantılar içerebileceğini ve içeriği bu Gizlilik Bildiriminden farklı olabilecek diğer gizlilik bildirimlerinden silindiğini unutmayın. ayrılmadan önce ziyaret ettiğiniz her web sitesinin gizlilik politikasını okuyun

Yukarıdaki kişisel veri işleme politikasını kabul etmiyorsanız, bu web sitesinin hizmetlerini kullanmamalı ve bizimle tuttuğunuz hesabı (eğer varsa) silmemelisiniz.

18 yaşından küçük kullanıcılar için Şirketin internet sitesinde yer alan her türlü kişisel bilgi için veli/vasilerinin önceden onayının alındığı varsayılmaktadır.

Şirket, her zaman bu veri politikasını değiştirme hakkını saklı tutar.